Ако това не е Божият Дух, то ще е Дяволът.

401
0

Сърцето ми пламти от болка за всеки човек, прелъстен от Окулта! За всяка жертва на разрушителната му магична сила! Окултът много прилича на Божието, но не е! И в един момент нещастието връхлита като пожар! Като порой! Като ураган! И помита мечти, съдби…. Сатана убива хората преди времето им! Чрез гадателите си им прокобява съдба и после тези наивници хващат със сърцето си думите и ги изповядват – и те се сбъдват! Това се нарича фаталистична вяра! Но вярата в сърцето – независимо дали е истинска или фаталистична, когато излезе чрез изповед – тя е освободена, за да се сбъдне! Видях го, преживях го в съдбата на най-близкия ми човек!

Ей, хора, зная за какво говоря! Защото моят род също бе опожарен от демоничните дяволски проклятия! Ще ви разкажа много повече от това, само че по-късно. А сега просто искам силно да извикам: Бог никак не е за подигравка! Храним ли се от духовното дърво на Сатана, ще погълнем „лъжи, кражби и….. смърт!!!”. Демоничният порой отнесе от рода ми каквото отнесе! Но благодаря на Исус – Живият Бог, че дойде в живота ни и благодатно спаси… душите ни! Покланяме Ти се, Господи, вечна слава!

За нещастие, огромно море от хора продължават да строят живота си върху пясъците на окулта! Върху пясъците може здраво да стои само смъртта, но никога животът! Животът търси здрава основа – Канарата на Истината!

Нямам честта да познавам лично автора на разтърсващата многообразна изповед „Вечното състезание на ученика с Учителя”, но се възхищавам от дръзката му смелост и искреност! Проницателният дух в разсъжденията му хвърля обилна светлина върху утаените сатанински тайни. Всеки, който е ревностен за Божията истина, и с търпелива сериозност се задълбочи в този впечатляващо-изповеден текст, ще намери огромна полза за душата си!

Молитвено:

Господи, моля Те, благослови този Твой дръзновен ученик и нека Ръката Ти го пази от зло! Дълбоката му тревога за погиващия свят нека Ти принесе траен плод от спасени души, които на свой ред други ще спасят от сатанинските заблуди!!!

Нека Твоето царство, Господи, да пребъде в България! Нека крилете на Твоята святост да обгърнат целия свят!

Църкво, “стълб и подпорка на истината”, стани и свети! Портите на ада няма да ти надделеят!

Исус иде скоро! Преди да Го срещнем, нека съживим копнежа си за превъзходството на Отец във всеки миг от живота ни! И да Го търсим с молитвен плам: „Да нямам други богове!” (Изход 20:3)

Бистра Донева

Коментирай чрез фейсбук

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here