КАК СТИХОВЕ ОТ БИБЛИЯТА УНИЩОЖИХА МАГИЯ

1493
0
Свидетелство за Божията слава.
Разказва Макко Мусагара: Моето свидетелство, за това, което се случи преди няколко години. Подобно на много християни, аз винаги съм подценявал силата на африканското магьосничество, докато тези събития не се случиха в живота ми. Тогава разбрах, че сатана наистина действа чрез магьосничеството.
През 1991 г. току-що бях повишен в длъжност на ръководител. Това означава, че отговарях за всички дейности на полетата и превозните средства на фирмата ни, в район Ракай, в обход от 150 километра от централния офис, който бе в гр. Ентебе, Уганда. Имахме екип от няколко шофьори. Това, което не знаех, беше, че двама от тези шофьори бяха дълбоко въвлечени в магьосничество, за това никога да не им бъдат отнемани работата или камионите, и всичко, което им е било разпределено. Моят график ми налагаше да посещавам редовно полевите станции. През този конкретен ден реших да карам сам един от пикапите Toyota Hilux с двойна кабина, до една такава станция на полето. Карах без да използвам фирмен шофьор. Това, което не знаех беше факта, че човекът, който обикновено караше това превозно средство, знаеше за пътуването ми и в нощта на предишния ден се свързал с мощна вещица, която принесла жертва точно тук, в това превозно средство, през нощта.
Излязох от град Ентебе около 3:00 часа, отправяйки се към гр.Калисизо, намиращ се на 145 километра. Никога не стартирам двигателя без молитва, затова поисках Божията защита преди да запаля пикапа. Когато стигнах до гр. Китулулу, на 4 километра по пътя Ентебе-Кампала, осъзнах, че става нещо странно. Вместо да се придържа пикапа ми в права линия вляво от пътя [** В Уганда караме вляво], почувствах странен тласък, който ме дърпаше силно постоянно на дясно. Аз предвиждах как ще се смачкам в превозни средства, които се движеха в обратната посока на движението, ако се продължи така. Отначало мислех, че това е от небалансирано налягане в гумите. Така, че реших да бъдат измерени гумите по съответния начин. Връщайки се по пътя назад до една бензиностанция, отново изпитвах тая същата сила! Спрях и се помолих на Бог и помолих за защитата на Исус Христос.
Когато почти стигнах до въпросната станция на полето, чух звук под капака, но просто продължих да шофирам, тъй като вече беше достатъчно тъмно. Когато стигнах до станцията, осъзнах, че Бог ми е дал специална защита, защото акумулатора се бе разредил странно до края, и то докато съм шофирал, а би трябвало да се зарежда. Докато почивах в стаята си през нощта, се чудех защо се бяха случили всички тези неща днес. Не знаех, че се боря с мощни демонични сили, загнездени в превозното средство. Аз се помолих горещо и спах. Докато спя, Бог никога не ми е разкривал нищо в сън или от Писанието.
На сутринта бях толкова изненадан от въпрос от колежката си, която дори не познаваше Исус лично. Тя ме попита: „Макко, ти ДОБРЕ ли си?“
Казах на Мария, че съм добре. „Защо питаш?“ попитах аз.
Каза ми, че през нощта видяла някакъв странен сън за мен. Разтревожих се и я помолих да ми каже какво е сънувала.
„В съня си видях двамата ни шофьори Дуаги и Колуага, седнали на скала близо до пътя, гледаха онзи автомобил, който кара ти вчера.В този сън те сложиха голяма змия на лоста на предните гуми и друга голяма змия на лоста на задните гуми. Казаха: „НЕКА ДА ВИДИМ СЕГА КАК ЩЕ УПРАВЛЯВА ТОЯ АВТОМОБИЛ!“
Тя продължи: „Но в този сън видях, че ти си убил змията отпред. Победи и оная отзад, но тя не умря и още е жива.“ Това беше нейния сън.
Винаги вземам сънищата сериозно, защото знам, че Бог ги използва, за да ми говори. И така, аз се върнах в стаята си и благодарих на Бог за това, че Той се е разправил с врага ми, и че ми показа тайните на Духовното царство. Това, за което по-късно съжалих, беше, че тази сутрин не направих по задълбочена и гореща молитва. И все пак от тоя сън ми беше казано, че „една от змиите все още е жива„. Със сигурност, защото когато шофирах тази сутрин същото превозно средство до Кабундабунда, в Кабула, един от лостовете на на гумите се счупи на две. Това беше нов автомобил от стара изпитана марка с много силни пружини и лостове, как е възможно на гладък път да се счупи лост? Тогава разбрах, че имам работа с много мощни зли духовни сили. Осъзнавайки, че има някой, който иска да умра при злополука, се раздразних и извадих джоба си Библията. Казах на двамата си спътници Фред и Мария, че видяхме силата на сатана, но сега е крайно време да видим силата на Бога. Не знам откъде идваха думите, които говорех. Чух се да казвам:
„За четири дни същото нещо, което моите врагове искаха да ми се случи, ще им се случи на тях, защото е писано в тази Библия: “ Който копае ров ще падне в него, И който търкаля камък, върху него ще се обърне. „(Притчи 26:27).
Да ви кажа, братя и сестри, не знаех, че Бог гледа на тези думи и стихове от Писания много сериозно. Тази нощ, докато спях, Бог ми показа странно видение: Видях голяма змия да излиза от моя пикап, който шофирах, и бързо да влиза в превозното средство на моите двама врагове. През следващите дни тези двама мъже карали автомобила си, той катастрофирал и така пострадали, че за малко да умрат. Това се случи четири дни, след като цитирах от Библията, от Притчи. Фред и Мария видяха разбитата кола на Дуаги и Колуага и си спомниха думите ми преди четири дни. Казаха, както Фараонът направи: „Разбира се Бог е Бог, и е най-силен!“
Нека Бог да благослови и укрепи вярата на всички християни.
Макко Мусагара гр.Kaмпала, Уганда, Африка
превод за Християни.ком: Йоланта – Мария Йовчева

Коментирай чрез фейсбук

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here